1 image of Samarbejde mellem Archsplace og Stripe: Simplificering af betalinger i arkitekturens verden

Samarbejde mellem Archsplace og Stripe: Simplificering af betalinger i arkitekturens verden

I arkitekturens verden har samarbejde mellem fagfolk og kunder traditionelt været en kompleks proces. Men takket være partnerskabet mellem Archsplace og Stripe gennemgår denne dynamik en betydelig transformation. Professionelle kan modtage betalinger fra deres kunder effektivt og sikkert gennem Archsplace. I denne artikel vil vi undersøge fordelene ved dette partnerskab, og hvordan det har forbedret oplevelsen for både arkitekter og kunder.

Tilpasning af betalinger med Stripe:

Samarbejdet mellem Archsplace og Stripe har forenklet betalingsprocessen for professionelle arkitekter. Når en arkitekt er blevet aktiveret på Archsplace efter en gennemgang af hendes profil, kan hun oprette en Stripe-konto. Onboarding-processen hos Stripe giver dem mulighed for at vælge mellem en individuel eller virksomhedsopsætning. Når de er registreret hos Stripe, kan arkitekter oprette tilbud direkte i Archsplace og modtage betalinger fra deres kunder sikkert og effektivt. Dette har elimineret behovet for at bruge traditionelle og komplicerede betalingsmetoder, hvilket væsentligt forenkler transaktionsprocessen.

Provision og fordele:

Med dette partnerskab opkræver Archsplace en lille 10 % kommission for hver transaktion, der foretages via deres platform. Denne kommission giver Archsplace mulighed for at opretholde sine tjenester og fortsætte med at give en enestående oplevelse til både arkitekter og kunder. Til gengæld får arkitekter fordelen ved at bruge Stripes pålidelige og sikre betalingsinfrastruktur, hvilket giver dem ro i sindet og sikkerhed for at modtage deres betalinger rettidigt.

Fordele for arkitekter og kunder:

Samarbejdet mellem Archsplace og Stripe har genereret adskillige fordele for både arkitekter og kunder. For arkitekter forenkler dette partnerskab deres arbejdsgang og giver dem mulighed for at fokusere på deres kreative arbejde uden at bekymre sig om de administrative aspekter af betalingsprocessen. Ved at bruge Archsplaces mæglerplatform og Stripes betalingsinfrastruktur kan arkitekter nemt administrere deres transaktioner og modtage betalinger hurtigt og sikkert.

På den anden side nyder kunderne også godt af denne forening. Ved at bruge Archsplace som mæglerplatform kan kunderne stole på, at deres betalinger håndteres sikkert og professionelt. Endvidere giver dette samarbejde mulighed for en flydende kommunikation mellem bygherrer og arkitekter, hvilket letter samarbejdet og garanterer et tilfredsstillende slutresultat.


Partnerskabet mellem Archsplace og Stripe har revolutioneret den måde, betalinger foretages på i arkitekturbranchen. Ved at forenkle og strømline transaktionsprocessen mellem arkitekter og kunder, har dette samarbejde forbedret oplevelsen markant for begge parter. Arkitekter kan fokusere på deres kreative arbejde uden at bekymre sig om de administrative aspekter af betalinger, mens kunder nyder godt af en pålidelig og sikker platform til at håndtere deres transaktioner. I sidste ende fremmer dette partnerskab effektivitet og kvalitet i arkitekturens verden og giver håndgribelige fordele for alle involverede.

Archsplace bruger cookies for at sikre, at du får den bedste brugeroplevelse på hjemmesiden.

privatlivs politik